Haloški beli kruhPEKARNE PTUJ

Pšenični beli kruh - Hlebec - Haloški beli kruh

Pšenični beli hlebec je narejen po starem receptu!

Pšenični beli kruh in hlebec ima prijeten ter prepoznaven okus, zaradi dolge priprave brez dodatkov pa ohranja svežino in trajnost še dolgo v naslednje dni.

Markovski beli kruhPEKARNE PTUJ

Pšenični beli kruh - Hlebec - Markovski beli kruh

Markovski beli kruh je narejen po dolgotrajni metodi priprave kruha, je v obliki hleba, ponuja pa svež okus prefinjenosti. Markovski beli kruh se ponaša s hrustljavo skorjo in velikimi luknjicami, ki jih vsebuje v svoji notranjosti.

Okvirne prehranske in energijske vrednosti za  100 g izdelka (izračunane po »Standart  Euro – Food Composition Tables«)
kJ/kcal  beljakovine [g] ogljikovi hidrati [g] maščobe [g] 
352/1473 10 74 1
Domači beli kruhPEKARNE PTUJ

Pšenični beli kruh - Štruca - Domači beli kruh

Domači beli kruh je narejen iz pšenične bele moke v obliki štruce, prepoznamo pa ga lahko po treh značilnih rezih in posipom iz moke na njegovi površini.

Okvirne prehranske in energijske vrednosti za  100 g izdelka (izračunane po »Standart  Euro – Food Composition Tables«)
kJ/kcal  beljakovine [g] ogljikovi hidrati [g] maščobe [g] 
205/858 5 41 1
Pariški beli kruhPEKARNE PTUJ

Pšenični beli kruh - Štruca - Pariški beli kruh

Pariški beli kruh je narejen iz pšenične bele moke v obliki štruce, ima pa prepoznavno hrustljavo strukturo in svež vonj. Pariški beli kruh iz Ptujskih pekarn lahko prepoznamo po štirih značilnih rezih na njegovi površini.

Okvirne prehranske in energijske vrednosti za  100 g izdelka (izračunane po »Standart  Euro – Food Composition Tables«)
kJ/kcal  beljakovine [g] ogljikovi hidrati [g] maščobe [g] 
205/858 5 41 1
Primorski maščobni kruhPEKARNE PTUJ

Pšenični beli kruh - Štruca- Primorski maščobni kruh

Primorski maščobni kruh je narejen iz pšenične bele moke v obliki štruce, ima pa prepoznavno strukturo in svež vonj. Primorski maščobni kruh iz Ptujskih pekarn lahko prepoznamo po hrustljavi skorji, moč pa ga je dobiti v prodajalnah in trgovinah, ki so odprte v nedeljo.

Okvirne prehranske in energijske vrednosti za  100 g izdelka (izračunane po »Standart  Euro – Food Composition Tables«)
kJ/kcal  beljakovine [g] ogljikovi hidrati [g] maščobe [g] 
205/858 5 41 1
Polbeli kruhPEKARNE PTUJ

Pšenični polbeli kruh - Štuca - Polbeli kruh

Polbeli kruh je narejen iz pšenične polbele moke v obliki štruce, ima pa prepoznavno hrustljavo strukturo, videz in svež vonj. Polbeli kruh iz Ptujskih pekarn lahko prepoznamo po značilnih luknjah na njegovi površini.

Okvirne prehranske in energijske vrednosti za  100 g izdelka (izračunane po »Standart  Euro – Food Composition Tables«)
kJ/kcal  beljakovine [g] ogljikovi hidrati [g] maščobe [g] 
248/1038 9 48 3
Graham kruhPEKARNE PTUJ

Pšenični polnozrnati - Štruca - Graham

Grahami kruh je narejen iz pšeničnih otrobov v obliki štruce, ima pa prepoznavno hrustljavo strukturo, videz in svež vonj. Polbeli kruh iz Ptujskih pekarn lahko prepoznamo po značilnih luknjah na njegovi površini.

Polžek kruhPEKARNE PTUJ

Pšenični beli kruh - Štruca - Polžek

Pšenični beli kruh polžek je narejen iz pšenične bele moke v obliki štuce - polžka, prepoznamo pa ga lahko po značilni zaviti strukturi na njegovi površini. polžek iz Ptujskih pekarn je zelo mehke ter penaste konzistence, in se pri konzumiranju ne reže, ampak trga, kar z rokami.

Francoski kruhPEKARNE PTUJ

Pšenični beli kruh - Štruca - Francoski kruh

Pšenični beli francoski kruh je narejen iz pšenične bele moke v obliki podolgovate tanke štuce, prepoznamo pa ga lahko po značilnih prečnih rezih. Francoski kruh iz Ptujskih pekarn je zelo hrustljave konzistence, in se pri konzumiranju lahko reže, ali trga, kar z rokami. uporabite ga lahko za pripravo obloženih kruhkov.

Koruzni kruhPEKARNE PTUJ

Koruzni mešani kruh - Hlebec - Koruzni mešani kruh

Koruzni mešani kruh v obliki hleba je sestavljeni iz pšenične bele ter koruzne moke, je mehke konzistence in polnega rahlo sladkastega okusa po koruzni moki. Koruzni mešani kruh v obliki hleba prepoznate po navzkrižnem si rezu na površju, kjer je tudi rahlo pomokana površina skorje.

Koruzni kruh štrucaPEKARNE PTUJ

Koruzni mešani kruh - Štruca - Koruzni mešani kruh

Koruzni mešani kruh je sestavljeni iz pšenične bele ter koruzne moke, je mehke konzistence in polnega rahlo sladkastega okusa po koruzni moki. Koruzni mešani kruh prepoznate po luknjicah na površju in podolgovati obliki štruce.