Haloški kruhPEKARNE PTUJ

Haloški kruh

Rženi hlebec narejen po starem receptu!

Haloški rženi hlebec in kruh ima prijeten ter prepoznaven okus, zaradi dolge priprave brez dodatkov pa ohranja svežino in trajnost ves teden, seveda če ga takrat še imamo.

Markovski črni kruhPEKARNE PTUJ

Markovski črni kruh

Markovski črni kruh je narejen v obliki hleba, ponuja pa svež okus prefinjenosti, k kateremu se dobro prilega domače meso iz tunke v kombinaciji z zaseko ali kakšna druga okusna jed.

Okvirne prehranske in energijske vrednosti za  100 g izdelka (izračunane po »Standart  Euro – Food Composition Tables«)
kJ/kcal  beljakovine [g] ogljikovi hidrati [g] maščobe [g] 
345/1446 12 71 2
Domači kmečki - Rženi kruhPEKARNE PTUJ

Domači kmečki - Rženi mešani kruh

Domači kmečki rženi mešani kruh v obliki štruce je sestavljen v kombinaciji ržene in pšenične moke, njegov polni ter sveži okus pa lahko okusite še naslednje dni.

Okvirne prehranske in energijske vrednosti za 100 g izdelka (izračunane po »Standart Euro – Food Composition Tables«)
kJ/kcal  beljakovine [g] ogljikovi hidrati [g] maščobe [g] 
331/1386 12 71 2
Domači kmečki - Rženi mešani hlebPEKARNE PTUJ

Domači kmečki - Rženi mešani hleb

Domači kmečki rženi mešani kruh v obliki hleba je sestavljen v kombinaciji ržene in pšenične moke, njegov polni ter sveži okus pa lahko doživite še v naslednjih dneh ko ga boste okušali.

Okvirne prehranske in energijske vrednosti za  100 g izdelka (izračunane po »Standart  Euro – Food Composition Tables«)
kJ/kcal  beljakovine [g] ogljikovi hidrati [g] maščobe [g] 
331/1386 12 71 2
Turist kruhPEKARNE PTUJ

Turist kruh

Turist kruh je mešani kruh v kombinaciji ržene ter pšenične moke in je narejen v obliki štruce. Ta turist kruh je značilna polnost prefinjenega okusa, spoznate pa ga lahko tudi po luknjicah, ki jih ima na svoji površini.

Okvirne prehranske in energijske vrednosti za  100 g izdelka (izračunane po »Standart  Euro – Food Composition Tables«)
kJ/kcal  beljakovine [g] ogljikovi hidrati [g] maščobe [g] 
331/1386 12 71 2
Donački kruhPEKARNE PTUJ

Donački kruh

Donački kruh v obliki hleba je sestavljen v kombinaciji ržene in pšenične moke, njegov ponos pa mu pripada po fini mehkobi, svežini in večjih luknjicah v sami notranjosti.

Okvirne prehranske in energijske vrednosti za  100 g izdelka (izračunane po »Standart  Euro – Food Composition Tables«)
kJ/kcal  beljakovine [g] ogljikovi hidrati [g] maščobe [g] 
331/1386 12 71 2
Kidričevski kruhPEKARNE PTUJ

Kidričevski kruh

Kidričevski kruh je značilen prav zaradi vsebnosti in sestave moke iz rži, pšenice ter koruznega zdroba, prav zdrob pa je tisti, ki pa mu podaljšuje trajnost in mu daje omamni okus popolnega kruha.

Okvirne prehranske in energijske vrednosti za  100 g izdelka (izračunane po »Standart  Euro – Food Composition Tables«)
kJ/kcal  beljakovine [g] ogljikovi hidrati [g] maščobe [g] 
348/1456 7 74 3
Korenina temnaPEKARNE PTUJ

Korenina temna

Korenina temna je sestavljena iz ržene in pšenične moke, prav način izdelave te vrste kruha pa ji pripisuje, poseben okus in hrustljavo skorjo.

Okvirne prehranske in energijske vrednosti za  100 g izdelka (izračunane po »Standart  Euro – Food Composition Tables«)
kJ/kcal  beljakovine [g] ogljikovi hidrati [g] maščobe [g] 
331/1386 12 71 2