Korenina temna
Hitro zamrznjen pšenični mešani kruh, ki ga je potrebno termično obdelati
Korenina temna je narejena iz pšenične polbele moke in ržene moke. Naši peki jo ročno zavijajo v obliko korenine, zato niso nikoli čisto enake. Ima temno sredico, sočen okus in hrustljavo skorjo. Doma jo le na hitro dopečemo v pečici in že je pripravljena za pripravo obrokov.
Korenina temna je narejena iz pšenične polbele moke in ržene moke. Naši peki jo ročno zavijajo v obliko korenine, zato niso nikoli čisto enake. Ima temno sredico, sočen okus in hrustljavo skorjo. Doma jo le na hitro dopečemo v pečici in že je pripravljena za pripravo obrokov.
Povprečna hranilna vrednost na 100g izdelka | ||||||
Energijska vrednost | maščobe | od tega nasičene | ogljikovi hidrati | od tega sladkorji | beljakovine | soli |
1188kJ/271kcal | 2g | 1g | 70g | 0g | 9g | 1,2g |