Korenina temna
Hitro zamrznjen pšenični mešani kruh, ki ga je potrebno termično obdelati
Korenina temna je narejena iz pšenične polbele moke in ržene moke. Naši peki jo ročno zavijajo v obliko korenine, zato niso nikoli čisto enake. Ima temno sredico, sočen okus in hrustljavo skorjo. Doma jo le na hitro dopečemo v pečici in že je pripravljena za pogostitev.
Hitro zamrznjen pšenični mešani kruh, ki ga je potrebno termično obdelati
Korenina temna je narejena iz pšenične polbele moke in ržene moke. Naši peki jo ročno zavijajo v obliko korenine, zato niso nikoli čisto enake. Ima temno sredico, sočen okus in hrustljavo skorjo. Doma jo le na hitro dopečemo v pečici in že je pripravljena za pogostitev.
Povprečna hranilna vrednost na 100g izdelka | ||||||
Energijska vrednost | maščobe | od tega nasičene | ogljikovi hidrati | od tega sladkorji | beljakovine | soli |
1188kJ/271kcal | 2g | 1g | 70g | 0g | 9g | 1,2g |