Temna bagueta s semeni in drožmi 200 g
Hitro zamrznjeno pekovsko pecivo s semeni, ki ga je potrebno termično obdelati
Bageta je narejena iz pšenične polbele moke in kislega testa. Ima temno sredico z dodanimi semeni, dodano kislo testo ji daje večjo svežino, ki traja dlje časa. Ima rustikalno temno skorjo.
Doma jo le na hitro dopečemo v pečici in že je pripravljena za pripravo obrokov.
Bageta je narejena iz pšenične polbele moke in kislega testa. Ima temno sredico z dodanimi semeni, dodano kislo testo ji daje večjo svežino, ki traja dlje časa. Ima rustikalno temno skorjo.
Doma jo le na hitro dopečemo v pečici in že je pripravljena za pripravo obrokov.
Povprečna hranilna vrednost na 100g izdelka | ||||||
Energijska vrednost | maščobe | od tega nasičene | ogljikovi hidrati | od tega sladkorji | beljakovine | soli |
1352kJ/322kcal | 4,4g | 0,6 g | 59 g | 0,5g | 12 g | 1g |